Friday, July 10, 2009

Mikä on totuus: "Herjauksen kohteeksi ovat joutuneet muun muassa presidentti Tarja Halonen, eri puolueiden poliitikkoja sekä syyttäjiä" - Aiheesta?

Mikä on totuus Seppo Lehdon 2 vuoden ja 4 kk ehdoton vankeustuomiosta ja sen taustoista?

"Herjauksen kohteeksi ovat joutuneet muun muassa presidentti Tarja Halonen, eri puolueiden poliitikkoja sekä syyttäjiä" - Aiheesta luulen että on aina syytä vittuilla väärintekijöille sekä muille syntisille kuten Jeesus Kristus joka kävi kaatamassa rahanvaihtajain pöydät Jerusalemin synakoogassa?

---------------------------------------------
Poron kusessakin enempi totuutta:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200906269839255_uu.shtml
----------------------------------------------------
Hovioikeus piti ennallaan nettiherjaajan tuomion
Perjantai 26.6.2009 klo 15.53

Turun hovioikeus on pitänyt ennallaan tamperelaisen Seppo Lehdon tuomion.

Lehto on herjannut blogspot-internetsivustoilla toisen tamperelaisen miehen kanssa niin yksittäisiä henkilöitä kuin eri kansallisuuksia ja etnisiä ryhmiä.

Herjauksen kohteeksi ovat joutuneet muun muassa presidentti Tarja Halonen, eri puolueiden poliitikkoja sekä syyttäjiä. Netissä halvennettiin myös muun muassa venäläisiä ja islaminuskoisia.

Tampereen käräjäoikeus tuomitsi Lehdon viime vuoden toukokuussa kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomioon useista törkeistä kunnianloukkauksista, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomisesta.

Toinen tamperelainen mies tuomittiin vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Myös hänen tuomionsa pysyi hovin päätöksessä ennallaan. Miehet joutuvat maksamaan oikeudenkäyntikulujen lisäksi 45 500 euron vahingonkorvaukset.

Käräjäoikeus määräsi jo vuosi sitten suljettavaksi 40 herjaussivustoa, mutta osalle sivuista pääsi vielä perjantaina. Sivujen sulkemista hankaloittaa se, että herjaussivustot ovat amerikkalaisella palvelimella. Yhdysvalloissa kirjoitukset saatetaan katsoa kuuluvan sananvapauden piiriin.

STT
---------------------

Xenofiilius ja totuudenkarttaminen mm. STT:n ja Ilta-Lehden lehtineekereille tyypillistä vastuunpakoilua ja vallanpitäjien nöyristelyä ( Seppo Lehto )

-----------

http://stt-ja-ilta-lehti-xenofiileja.blogspot.com/

----------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment

Xenofiilius ja totuudenkarttaminen STT:n ja Ilta-Lehden lehtineekereille tyypillistä vastuunpakoilua ja vallanpitäjien nöyristelyä